Ouder-kind judo

Op 26 februari konden de papa's en mama's een keertje meejudoën. Hier kun je de foto's vinden.

Workshop Mark Huizinga

Mark Huizinga was op zondag 18 oktober 2015 op bezoek bij Budo Ryu Zitterd voor een workshop. Judoclub Nieuwstadt was bij de beginnersworkshop en de workshop voor gevorderden vertegenwoordigd. De foto's kun je hier vinden.

Judoclinic Juul Franssen

Zaterdagmiddag 12 september hadden onze vrienden van Budo Ryu Zitterd een Open Dag. Juul Franssen, onlangs vijfde geworden op het WK, gaf hier een clinic. Jill, Luc, Thijmen, Nick, Jelle en Bram waren erbij als ambassadeurs van Judoclub Nieuwstadt. Budo Ryu Zitterd bedankt dat we mee mochten doen!! Bekijk hier enkele foto's.

Opening sporthal de Sjirp

Op vrijdag 16 oktober 2015 is de vernieuwde sporthal samen met het kindcentrum in Nieuwstadt feestelijk geopend.

Op zaterdag 17 oktober kon iedereen een kijkje komen nemen en deelnemen aan een spellenparcours dat was uitgezet door verschillende sportverenigingen. Judoclub Nieuwstadt was ook present en heeft met ruim 25 judoka's en jiu-jitsuka's twee spetterende demonstraties gegeven. Een sfeerimpressie kun je hier vinden.